Ua faamanatuina e Saina le 95 tausaga talu ona faavaeina le PLA

Ua faamanatuina e Saina le 95 tausaga talu ona faavaeina le PLA
Ua faia e Saina ni gaoioiga eseese e faamanatu ai le Aso o le Ami, lea e paʻu i le aso 1 o Aokuso, le aso e faamanatu ai le faavaeina o le People's Liberation Army (PLA) i le 1927.

O le tausaga foi lenei e atoa i ai le 95 tausaga talu ona faavaeina le PLA.

O le Peresetene Saina o Xi Jinping i le Aso Lulu na tauaaoina ai le Pine Aukuso 1 i fitafita fitafita e toatolu ma tuuina atu se fuʻa mamalu i le autau a le militeli mo la latou tautua mataʻina.

O le Aukuso 1 Medal ua tuʻuina atu i le au fitafita o loʻo faia ni sao mataʻina i le puipuia o le pule silisili ese a le atunuʻu, saogalemu ma atinaʻe, ma le faʻalauteleina o le faʻafouina o le puipuiga a le atunuʻu ma le au faʻaauupegaina.

O le Aso Sa na faia ai e le Matagaluega o le Puipuiga a Saina i le Maota Tele o Tagata e faamanatu ai le aso faamanatu.Xi, o le failautusi aoao foi o le Communist Party of China Central Committee ma le taitaifono o le Central Military Commission, na auai i le fonotaga.

Fai mai le Fono a le Setete ma le Minisita o le Puipuiga, Wei Fenghe, i le taligamalo, e tatau i le PLA ona faatelevaveina lona faʻaonaponei ma taumafai e fausia se puipuiga malosi a le atunuʻu e fetaui ma tulaga faʻavaomalo a Saina ma fetaui ma le saogalemu o le atunuʻu ma atinaʻe.
Ua faamanatuina e Saina le 95 tausaga talu ona faavaeina le PLA2
I le 1927, o le muamua i le PLA na faavaeina e le Communist Party of China (CPC), i le lotolotoi o se nofoaiga o le "mataʻu paʻepaʻe" na faʻaalia e le Kuomintang, lea na fasiotia ai le faitau afe o communist ma o latou tagata alolofa.

Na ta'ua muamua o le "Chinese Workers' and Peasants' Red Army," o se sao taua i le siataina o le atinae o le atunuu.

I aso nei, o le autau ua tupu mai i le "millet plus rifles" se tasi-auʻaunaga malosi i se faʻalapotopotoga faʻaonaponei ma meafaigaluega faʻapitoa ma tekinolosi.

O loʻo faʻamoemoe le atunuʻu e faʻamaeʻaina le faʻaonaponei o lona puipuiga a le atunuʻu ma le au faʻaauupegaina a tagata i le 2035, ma suia atoatoa ana 'au faʻaauupegaina i le lalolagi-vasega malosi i le ogatotonu o le 21st seneturi.

A'o fa'aauau pea ona fa'atupuina e Saina ana puipuiga a le atunu'u ma 'au fa'aauupegaina, o lo'o tumau pea le le suia o le natura puipuia o le puipuiga a le atunu'u.

O le malu puipuia o le pule silisili ese a Saina, puipuiga ma le atinaʻe o le sini autu lea o le puipuiga a le atunuu o Saina i le vaitau fou, e tusa ai ma se pepa paʻepaʻe ua faaulutalaina "China's National Defense in the New Era" na tatalaina ia Iulai 2019.

O le tala o le puipuiga a Saina o le a siitia i le 7.1 pasene i le 1.45 trillion yuan (tusa ma le $ 229 piliona) i lenei tausaga, faʻamauina le numera tasi-numera tuputupu aʻe mo le fitu tausaga sosoo, e tusa ai ma se lipoti i le ata o paketi tutotonu ma le lotoifale mo le 2022, tuʻuina atu i le fono faitulafono a le atunuʻu. .

O le tuuto atu i le atinaʻe filemu, ua galue foi Saina e puipuia le filemu ma le mautu o le lalolagi.

O le lona lua lona tele o sao i iloiloga o le tausia o le filemu ma totogi o sui auai a le UN, ma o le atunuu pito sili ona tele le sao o fitafita i sui tumau o le UN Security Council.


Taimi meli: Au-02-2022
meli